Juna Sanchez

Ik ben Juna Sanchez, Als klein meisje ging ik al met m’n grootouders mee naar de pedicure praktijk Feet Treat. De voormalige eigenaresse (Astrid) ken ik al vanaf jongs af aan. De hele pedicure praktijk fascineerde mij, vooral omdat cliënten er altijd ontspannen en blij vandaan kwamen. Dit heeft op mij grote indruk gemaakt. Die sfeer en dan het eindresultaat dat je mensen echt helpt, heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik ook pedicure wilde worden. Ik heb de opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure gedaan en heb mij gespecialiseerd in Reumatische Voet en Diabetische Voet. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in andere risicovoeten, zo kan ik nog meer mensen helpen. Daarna heb ik eerst gewerkt als freelance pedicure in Amstelveen.

Een tijdje later hoorde ik dat Astrid haar praktijk wilde verkopen, deze kans heb ik toen natuurlijk meteen gegrepen.

Mijn droom was uitgekomen, een eigen pedicure praktijk! Iedere dag dat ik Feet Treat binnenstap, ben ik een beetje verbaasd dat dit mijn eigen praktijk is en met plezier zoveel mensen kan helpen.

Mijn passie is om met de nieuwste technieken nog behulpzamer te kunnen zijn, ik studeer daarom voor voetreflex zodat u bijvoorbeeld na een drukke week volledig tot rust kunt komen. Daarnaast sta ik ingeschreven bij ProVoet en bij kwaliteitsregister ProCert waardoor ik samenwerk met verzekeraars.

Ik hoop u snel bij Feet Treat te zien.

Ik ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, en af en toe de zaterdagen op afspraak.

Ik behandel in de praktijk en werk samen met Jessica.

Mooie nagels en verzorgde voeten?

Het is aan te raden om enkele malen per jaar, ook als u geen voetklachten heeft, naar een professionele pedicure aangesloten bij ProVoet te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de pedicure. Naast de voetbehandeling, geef ik u adviezen over de verzorging van uw voeten en de keuze van schoenen. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of een podotherapeut.

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak met Feet Treat in Amsterdam Zuid, Buitenveldert.

U gaat pijnvrij en ontspannen weer bij ons de deur uit.