Manicure

voor prachtig verzorgde handen en nagels

CND Shellac Manicure

heeft het voordeel dat het uw eigen nagels niet beschadigt

Manicure handverzorging

Verzorgde handen en gezonde nagels is een aanwinst voor iedereen. Helaas is het niet voor iedereen van nature weggelegd om met mooie nagels voor de dag te komen. Heb je last van broze of splijtende nagels en wil je weer sterke nagels?

Wij kunnen ervoor zorgen dat u  prachtig verzorgde handen en perfect gezonde, verzorgde nagels krijgt!

Kom eens bij ons langs voor een manicure behandeling. Wij bieden u de keuze uit heerlijke handverzorging behandelingen, waarna uw handen perfect verzorgd zijn. Vooraf aan de behandeling bekijken wij uw handen en nagels, waarna wij een behandelplan opzetten. Hou er rekening mee dat als u problemen heeft met de nagels, het belangrijk is om thuis ook wat aan verzorging en onderhoud te doen. U krijgt van ons persoonlijke tips voor de nagels mee naar huis.

 

Manicure Behandelingen

Manicure Basic

Handbadje, Nagelriemen verzorging, Nagels vijlen, crème behandeling.

Manicure basic met lak

Handbadje, nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, crème behandeling.

CND Shellac manicure

Perfect gelakte nagels in een handomdraai, die ook nog eens twee weken lang blijft zitten? Dat kan nu met de gellak van CND Shellac!

CND Shellac gellak heeft het voordeel dat het uw eigen nagels niet beschadigt en u toch kunt genieten van een prachtige nagellak die tegen stootje kan. Bij CND Shellac hoeft uw nagelplaat niet opgevijld te worden, zo houdt uw uw nagels gezond en sterk. CND Shellac is daardoor de beste keuze.

Wij brengen deze gellak voor nagels aan op zowel de handen als de voeten.

Voordelen CND Shellac:

  • wordt aangebracht zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
  • blijft tot wel twee weken perfect zitten
  • beschadigt de nagels niet
  • is er in diverse trendy kleuren
  • voor de handen en de voeten
  • eenvoudig te verwijderen

CND Shellac manicure behandelingen:

CND Shellac

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, Shellac, en crème behandeling.

CND Shellac Inclusief verwijderen

Shellac verwijderen, Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nieuwe Shellac en crème behandeling.

CND Shellac alleen verwijderen

Wij hebben de CND Shellac gellak in diverse kleuren, van transparant tot gave trendy kleuren. Waarom voor CND Shellac nagels kiezen? U wilt mooie en verzorgde nagels, maar geen tijd om de nagels bij te houden? Dan is dit echt iets voor U! Geen afgebladderde nagellak meer, geen vale lak en gezonde nagels na verwijderen. Ook ideaal voor op vakantie! U krijgt bij ons echte manicure nagels. Wilt u de CND Shellac gellak verwijderen? Laat u adviseren tijdens de manicure behandeling.

Wacht niet langer en maak een afspraak in onze pedicure salon in Amsterdam Zuid, Buitenveldert om een van de trendy kleuren op je handen of voeten aan te laten brengen. Kom langs in de salon of bel met 020 – 4045149.

 

Mooie nagels en verzorgde voeten?

Het is aan te raden om enkele malen per jaar, ook als u geen voetklachten heeft, naar een professionele pedicure aangesloten bij ProVoet te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de pedicure. Naast de voetbehandeling, geef ik u adviezen over de verzorging van uw voeten en de keuze van schoenen. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of een podotherapeut.

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak met Feet Treat in Amsterdam Zuid, Buitenveldert.

U gaat pijnvrij en ontspannen weer bij ons de deur uit.