Pedicure

Diabetische, reumatische voetverzorging

Diabetische of reumatische

voetbehandelingen en gespecialiseerde zorg

Ambulante voetverzorging

 

Bent u slecht ter been? Heeft u net een ziekenhuisopname achter de rug, speelt het slechte weer u parten, of vindt u het gewoon fijn als er een pedicure aan huis komt? Dan bent u nu ook bij pedicure praktijk Feet Treat aan het juiste adres!

 

Want wij komen ook voor een pedicure behandeling naar u toe. Ook als u niet in Amsterdam Zuid of Buitenveldert woont, maar in Amstelveen, komen wij u bezoeken voor een behandeling.

Al onze pedicures zijn gediplomeerd en zorgen ervoor dat uw voeten weer in goede conditie komen.

Tevens kunt u ook uw voeten aan huid laten masseren door onze pedicure, dit kan op heerlijk ontspannende basis, maar ook voor medische doeleinden worden toegepast.

 

 

Mooie nagels en verzorgde voeten?

Het is aan te raden om enkele malen per jaar, ook als u geen voetklachten heeft, naar een professionele pedicure aangesloten bij ProVoet te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de pedicure. Naast de voetbehandeling, geef ik u adviezen over de verzorging van uw voeten en de keuze van schoenen. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of een podotherapeut.

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak met Feet Treat in Amsterdam Zuid, Buitenveldert.

U gaat pijnvrij en ontspannen weer bij ons de deur uit.